Konferens på Engsholms slott

Till alla företag som är registrerade på Google Maps kan privatpersoner (och andra företagare) lämna recensioner. Finns det många recensioner är det lätt att bilda sig en uppfattning om de tjänster eller produkter som företaget erbjuder. Så är det med Engsholms Slott där det i början av 2019 fanns 56 recensioner. Vid varje recension finns möjlighet att ge betyget 1 – 5 och med ett snitt på 4,4 kan hotell- och konferensanläggningen anses få ett mycket bra betyg.

Mysigt – Fantastiskt – Bra boende

Många av de som lämnat omdöme på Google har varit på Engsholms Slott på en konferens men det finns även de som bott där som privatperson. Ord som mysigt, avslappnat, avskilt och hemtrevligt förekommer i många recensioner.

Uppskattad mat

Är det viktigt med riktigt god mat under en hotellvistelse eller några konferensdagar? Ja, det verkar som det då maten nämndes i 11 av 56 recensioner. Detta överlag med mycket positiva ord som god, underbar, fantastisk och bra.

Uppskattad bastu

Det som brukar vara extra intressant i recensioner är när det nämns något som inte vanligtvis nämns annars. Vid en recension av en konferensanläggning är det vanligt att man nämner rummen, maten och kanske servicen. Men här nämns även den bastu som ”ligger vackert vid vattnet”.

Delade meningar om läget

Många företagare uppskattar att kunna åka bort från stadsstressen när man ska ha konferens. Man väljer gärna en plats som är lugn och avslappnad för att skapa gemenskap och fokus på att umgås. I detta fall ligger Engsholms Slott perfekt. Detta med ett lugnt läge trots att det inte tar lång tid att åka hit från Stockholms City. Men vissa anser att läget är ”för off”. Till stor sannolikhet handlar det om varför man åker dit. De som åker dit tre dagar för konferens bryr sig säkert inte mycket om de behöver åka 45 – 50 minuter i bil. Men den person som ansåg att slottet låg lite för avsides var enbart där på julbord. Då kan det kännas onödigt att åka så långt. Överlag får alltså konferens på Engsholms Slott mycket goda recensioner av de som lämnat omdöme på Google. Framförallt är det fyror och femmor som delats ut.

Post Navigation